Euroccor

Euroccor

Werken bij Euroccor

Wij geloven dat investeren in kwaliteit van belang is. Daarom bieden wij meer dan alleen een aantrekkelijke vergoeding.

Onze teams zijn resultaatgedreven en succesgericht. We vieren onze successen binnen een prettige werkomgeving. We dagen onszelf uit door onze teams out of the box te laten denken, door het ongebruikelijke te proberen, door het doorbreken van routines en het verschuiven van grenzen. Het is onze manier om te ontdekken wat we allemaal kunnen en wat onze grootste krachten zijn. We kijken verder dan de standaard verwachtingen, zolang dit bijdraagt om talent aan te trekken en resultaten te verbeteren.

 

Voordelen van werken bij Euroccor

 

Ondek
Euroccor geeft je de mogelijkheid om steeds weer verschillende kanten van de organisatie te ontdekken. Geen dag is hetzelfde.

Gezondheid & Sport;
Bij Euroccor moedigen wij een gezonde levensstijl aan.Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan verschillende bedrijfsactiviteiten. Wij geloven erin dat een gezond lichaam en een gezonde, gelukkige geest hand in hand gaan.

Plezier hebben
Onze belangrijkste bedrijfswaarde is "Plezier hebben op kantoor". Wij geloven ering dat gelukkige werknemers zorgen voor gelukkige klanten.

Leren & Groeien;
Je kunt je blijven ontwikkelen door on the job trainingen, daarnaast zullen we je altijd ondersteunen waar nodig. Want jij bent de motor van ons succes. We investeren in je ontwikkeling door middel van cursussen binnen organisatie. Resultaat: Je zult elke dag met een lach naar je werk komen! 

 

"Onze mensen maken het verschil"

avatar

Meer informatie over werken bij Euroccor?

Neem contact op met de HR afdeling van Euroccor (359 2 489 9440)

Ontvang nieuwe vacatures van Euroccor per e-mail